Bericht versturen
Thuis

Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

China Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Van de Hardwareproducten van Jiaxingsjinnaike Co. Ltd.

 

 

Co. van de Hardwareproducten van Jiaxingsjinnaike, Ltd is een belangrijke fabrikant wereldwijd. Jiaxing sinds 1995 wordt gebaseerd, die zich die in R&D en productie van hardwarepartijen op de Glijdende Poort wordt de toegepast, Cantileverpoort specialiseert, die Poort/Deur, Oprijlaanpoorten, Schommelingsdeur of Poort, Intrekbare Poorten, Rolling Poort en de Omheiningen enz. hangen die

Wij worden gesteund door krachtige technologie en productie die met 150 personeelsmensen, de ruimteinstallatie van 20000 M2, (hoge snelheid) stempelmachines (2pc/400T, 5pcs/80T, 9pcs/40T, 10pcs/25T, 2pcs/16T), spoor machines, draadsnijmachines, malenmachines maken, oppoetsende machine, die makend team, technisch team, goedgetraind productiepersoneel, agressief beheer en verkoopteam bewerken dat specifieke prestatienormen heeft getoond en tot ons ervaren leverancier aan de internationale grenzen gemaakt.

 

Wij bieden een volledig uitvoerige waaier van toebehoren voor de industrie van de Poortdeur, meer dan 100 specificaties op de punten aan, die actief van markten in deugd van hoogte - kwaliteit, concurrerende prijs en gunstig het leveren bij uw drempel eisten: Glijdend Poortwiel (Glijdende Poortrol), Glijdend Poortspoor, het Vervoer van de Cantileverpoort (het Wiel van de Cantileverpoort), het Spoor van de Cantileverpoort (Kanaal). Gidswiel, Beëindigeneinde, Beëindigenglb, Regelbare het Bevestigen Plaat, Hangende Deurrol, het Hangende Spoor van de Deurrol, het Bevestigen Steun voor het Hangen van Deurspoor, het Glijden van en het Vouwen van Deurvervoer, Regelbare Hoogte van de Muur de Bevestigende Steun, het Glijden van en het Vouwen van Deurkurk, die Deurscharnier, Aangepaste Speld met Plaat voor Fashtening, Nylon Rol, Gidssteun met Nylon Rol, Poortkurk, Poortscharnier, Regelbare Scharnier, Lassende Scharnier, Woodedn-Poortscharnier vouwen, Deurhengsel, de Diabout van de Poortklink, Toestelrek, Postglb, Grondplaat, het Opzetten Postplaat, Poorthandvat, Slotplaat, het Geval van de Slotdekking, de Doos van de de Deurlente van het Rolblind, Haak voor de Deur van het Rolblind, Handvat voor de Deur van het Rolblind, Laslusje, Purlin-Klem, Kettingsklink, Omheining Clip, Cantilever Postklink, Omheining Gate Latch.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

China Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

In 1995, begonnen de productie en de verkoop van scharnier en katrolproducten, en de producten werden hoofdzakelijk verkocht in binnenlandse markt.

In 2003, hebben wij in grote hoeveelheden geproduceerd en hen aan diverse steden in China verkocht.

In 2004, werden onze producten geleidelijk aan geduwd aan Oosteuropese landen zoals Polen. De verkoop is zeer verbeterd.

In 2005, werkten wij met Alibaba samen om onze producten rond de wereld met behulp van het platform te investeren.

In 2012, werd een nieuwe fabriek bewogen. Het nieuwe bedrijf behandelt een gebied van 12.000 vierkante meters met een bouwgebied van 7800 vierkante meters.

In 2013, brachten wij PCs 1 400 tonmachine want het stempelen werd geïntroduceerd.

In 2014, brachten wij 3 PCs 80 tonmachines want het stempelen werd geïntroduceerd.

In 2015, brachten wij 7 PCs 40 tonmachines om te stempelen en 8 PCs werden 25 tonmachines om te stempelen geïntroduceerd.

In 2017, werkten wij met www.made-in-china.com samen om onze producten in het buitenland te verkopen en onze internationale zaken uit te breiden.

In 2018, werden de elektrische lassenrobots geïntroduceerd om mechanische automatisering te realiseren en productieefficiency te verhogen.

In 2019, werken wij met SGS en van BV certificatieinstellingen samen om ondernemingscertificatie uit te voeren, die de kwaliteit waarborgt.

In 2020, maakten wij een belangrijke doorbraak in internationale verkoop.

 

 

 

Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd. Jiaxing Jinnaike Hardware Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : JINNAIKE

Aantal werknemers : 1~150

Jaarlijkse omzet : 15000000-16000000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 80% - 90%